Dylan is Oefentherapeut. Zijn werkwijze is holistisch en wetenschappelijk bewezen. Hij werkt in Amsterdam bij Fysiotherapie de Baarsjes. U kunt bij hem terecht voor alle soorten klachten. Tevens is hij specialist is het behandelen van arbeid-gerelateerde klachten, slaapproblemen, sportblessures en burn-out-klachten. 

Hij is gediplomeerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister. 

Oefentherapie Cesar/Mensendieck biedt paramedische zorg op het gebied van houding en beweging. Met behulp van oefeningen op maat, die gemakkelijk in het dagelijkse leven kunnen worden toegepast, leert de cliënt anders en beter bewegen, gezonder gedrag en leefstijl. Kenmerkend is de holistische benadering. Dat wil zeggen dat de oefentherapeut niet alleen naar de klacht van de cliënt kijkt, maar probeert mens en houding in zijn/haar omgeving als geheel te benaderen. De behandeling werkt curatief en preventief: houding en beweging worden zodanig verbeterd dat klachten ook op de lange termijn wegblijven.

 

De oefentherapeut biedt hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouder-pols), klachten bij chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, hoofdpijn, spanning en incontinentie. Naast algemene oefentherapie heeft onze therapeut een specialisatie: Psychosomatische oefentherapie, bij klachten die te maken hebben met stress, angst of paniek, hyperventilatie, overspanning, burnout en psychosomatische klachten.

Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen vergoed door uw verzekeraar. 

Bedankt! Bericht verzonden.